Условия за провеждане на Рожден ден в Детски парти клуб „Смърфони”

 • Резервации

Резервирането на определен ден и час за парти, се извършва на място в Детски Парти Клуб „Смърфони”, чрез предварително капариране на събитието.

Капарото е в размер на 100 лв. При неосъщeствяване на събитието по причини независещи от Нас, капарото не се връща. Допустими са единствено промени относно датата и часа на събитието. Заявки и промени в поръчката могат да се правят не по-късно от три дни преди датата на вашето парти. При внасяне на капаро клиентът задължително попълва план-сценарии за мероприятие.

Всички пакети включват аниматори (служители на Детски парти клуб Смърфони), които наблюдават децата, следят за реда в залата, помагат с храните и напитките и също така посрещат и изпращат децата. Пакетите включват празнична украса на клуба, детска дискотека, празнично поднасяне на тортата, много музика, игри и забавления. При голям брой деца препоръчваме трети аниматор, който се заплаща допълнително на цена 30 лв.

 • Наем на зала

В случай, че не се възползвате от нашите промоционални пакети, за всяко поканено дете се заплаща сумата от 15лв., която включва 7 лв. за детско меню и 8 лв. наем на зала.

Минималната цена за наемане на залата ни е 100 лв., независимо от броя на децата. В тази цена влиза 2 часа игри с нашите аниматори, украса за празненството, покани за вашите гости, свещички за тортата.

Минимална цена за кетъринг на родители при организиране на детско тържество е 100 лв.

Продължителността на едно стандартно парти е 2 часа. При изтичане на 15 минути след уговореното време, партито се счита за удължено и се таксува допълнителен престой, както следва: 30 мин. – 40 лв.; 60 мин. – 60 лв.

 • Меню за децата

Стандартното детско меню може да включва два вида сандвичи по избор и/или кроасани. Вода/ сок / разтворим сироп/ айрян, също така сезонни плодове/ зеленчуци. Цената на детското меню е 7 лв./дете.

 • Торта

Ние работим със сладкарница „Романтика” – може да разгледате каталог на торти на място в клуба. Ако клиентът предпочита друга сладкарница, може да си внесе торта, при следните условия: сертификат от сладкарницата и заплащане такса сервиз 20,00 лв. Не се допуска внасяне на торти, приготвени в домашни условия без сертификат за качество и годност, изготвен от съответните органи!

 • Допълнителни предложения за Тематични тържества:

Можем да ви предложим също така:

 • Музикална анимация с водещ DJ-аниматор;

 • Музикално тематично парти с водещ с костюм на любим герой: Сой Луна, Калинката и Котаракът, Рапунцел, принцеса София 1, Пепеляшка, Бел, Аврора, Фея Winks, Елза и Ана, PJ Masks, Смелата Ваяна, Попи от Тролчетата, Мини Маус, Маша, Мечо Пух, Клоун Смърфиета, Футболно парти, Мастър шеф, Минион, Чейс от “Пал патрул”, Лего нинджаго, Спайдърмен, Железния човек, Батман, Супермен, Пиратско парти.

 • Маскот (Костюм на Приказен герой – Мини Маус, Мики Маус, Пепа Пиг, Мечока (от Маша и Мечока), героите на Пес Патрул, Искрица и Сияйница) и др.

 • Тематичен костюм за рожденика, специално ушит за него;

 • Творчески рожден ден;

 • Кулинарен рожден ден;

 • Научно шоу-парти

 • Татрално представление - можем да предложим съвместно с Театрална къща „Мариета и Марионета” театрално представление, което ще направи партито ви наистина Незабравимо.

Заснемане на празника на Вашето дете от професионален фотограф, обработка и подбор на най-добрите снимки.

Подаръци за спомен за малките гости. Можем специално да изработим за вашето парти значки, магнити,, книгоразделители и др.

 • Допълнителна украса и парти аксесоари

По Ваше желание можем да ви предложим декорация, специално изработена в тематиката на вашето парти.

По ваше желание можем да осигурим допълнително парти аксесоари (цената не е включена в парти пакетите):

Свирки, Шапки, Маски, Конфети, Детски татуировки, Детско шампанско, Значки, Корони, Магически пръчки, Керамични фигурки, Подаръци за всяко дете, Парти сламки, Бенгалски огън, Пинята.

 • Важности:

Молим Ви, да се съобразите с резервирания от Вас час и да спазите часа на пристигане, като това не бъде по-рано от 10 минути преди началото на партито.

При желание клиентът може да си осигури външна услуга, за което следва да ни уведоми предварително. Входна такса: 30 лв

 

Контакти

гр. София, ж.к. Овча купел 1 431А

тел. 0885 699740

Facebook