Почасова грижа

В Детски парти клуб „Смърфони” се предлага почасова грижа за деца. Клубът еподходящ за дечица от 10 месеца до 12 години. В Клуба са използвани самоестествени материали, обработени единствено с натурални продукти,сертифицирани и разрешени за употреба от деца. Съоръженията отговарят навсички законови изисквания на страната за безопасност и са изработениспециално за клуба от лицензирани производители.Освен свободната игра във всички приказни кътчета, малките сръчковци могат дасе занимават с различни творчески дейности – рисуване, апликации, моделиране,конструиране, фигурки от пластелин, рисуване на гипсова фигурка и др.Във връзка с безопасността и сигурността при игра в Детски парти клуб„Смърфони ” се прилагат следните правила:

- Деца до 3-годишна възраст се допускат в Детския клуб само с придружител.

- В Детския клуб не се приемат заразно болни деца и деца с кашлица, хрема,обрив, оплакване за болки в корема, висока температура, незарастналарана, която може да се отвори при игра и др

- Деца, които с поведението си    застрашават безопасността на останалите,чупят играчки и рушат реквизита на Детския клуб, не се допускат в него.

- Служителите са в правото си да прекъснат престоя на всяко дете, ако то споведението си застрашава безопасността и спокойствието на други деца.

- В Детския клуб не е позволено влизането с външни обувки. Децата играят спантофки или по чорапи, а за родителите са подсигурени калцуни

- Забранено е внасянето на леснозапалими, остри или избухливи предмети иконфети.- Забранено е внасянето на храна и напитки в залите за игра.

- Служителите на Детския клуб се грижат за комфорта и забавлението навашите деца, но не носят персонална отговорност при случайни инцидентиили наранявания.

- Служителите на Детския клуб не носят отговорност за изгубени дрехи,обувки и аксесоари – не оставяйте вещите си без надзор.

- Тютюнопушенето е забранено в закритите помещения

Свободна почасова игра в Детски парти клуб Смърфони 
 
½ час 4 лв.
1 часа 6 лв.
1½ часа 8 лв.
2 часа 10 лв.
2½ часа 12 лв.
3 часа 14 лв.
3½ часа 16 лв.
4 часа 18 лв.

всеки следващ час +3 лв/час

За второ дете от едно семейство получавате 10% отстъпка.
Посочените цени не включват консулация на храни и напитки!

 

Контакти

гр. София, ж.к. Овча купел 1 431А

тел. 0885 699740

Facebook